Temat: Kradzież
Na razie bez nazwisk.
Marca szóstego, o godzinie 22:34:35 miała miejsce kradzież przedmiotów z magazynu pewnego klanu. Kto kradzieży dokonał - nie wiadomo (publicznie, bo ja wiem). Teraz sprawa wygląda tak: wiem, jakie przedmioty zostały skradzione, ale nie chce mi się sprawdzać, dokąd później powędrowały (bo wiem, że na przykład pierścień Baium został komuś podarowany - nieodpłatnie, z tego co widziałem). Sporo z tym roboty. Dlatego proponuję, by złodziej dobrowolnie zwrócił wszystkie skradzione przedmioty co do jednego (przy czym współpracować będą musieli pechowi przypadkowi i zapewne nieświadomi paserzy). Na zwrot złodziej ma 48 godzin, w zamian proponuję zaś złagodzony wymiar kary. W przeciwnym wypadku wszystkie przedmioty wrócą do właściciela, znikając tym samym z plecaków paserów, a sam główny zainteresowany skończy tak:

Przy okazji sugeruję, by w ciągu najbliższych 48 godzin nikt nie przyjmował dziwnych prezentów (w stylu: "ładnie dziś wyglądasz, weź te trzy komplety zbroi oraz kilka tysięcy sztuk materiałów"). To na wypadek, gdyby złodziej okazał się wyjątkowym żartownisiem, który koniecznie chce zmarnować trochę więcej mojego czasu, jaki mógłbym przecież przeznaczyć na bardziej szczytne cele i działania dla dobra ogółu, jak choćby szukanie nowych gifów.
Czas... start.