Odp: Santhe
Wystarczy podmienić folder "system" ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Od 24 grudnia aurora jest offline.
Tu jesteś: Lineage 2 Aurora » Kazamaty, stryczek » Santhe
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wystarczy podmienić folder "system" ![]()
Poza tym, ten ktoś dla jakiegoś konkretnego powodu przerwał grę... właśnie z braku czasu...
Chętnie bym zobaczył opinie Kedholda po tych wszystkich postach.
mam 100 % pewnosci co do Santhe. Gdyby on okradl tego kolesia to by przeciez to zglosil na forum.
A że teraz banowicz wykręca się że jest nie winny wcale nie oznacza że mówi prawdę, ja tak samo bym się wykręcał, zanim zabieracie się za dyskusję może poczekało by się na GMa czy chce coś dodać albo czy ma do pogadania z Santhe
Dziwnym zbiegiem okoliczności bronią Santhe tylko znajomi z jego klanu
No widzisz, może to dziwne ale ja uwierze
Tylko znajomi z klanu? Patrz post wyżej... Poza tym dlaczego Tobie ma zależeć na kimś od nas?
Ostatnio edytowany przez Clavius (2009-12-05 11:01:06)
Gdyby on okradl tego kolesia to by przeciez to zglosil na forum.
przerwał grę... właśnie z braku czasu...
Skoro nie miał czasu odpalić na pięć minut gry, to znalazłby go, by tu wpaść i się skarżyć? ;] A tak poza tym, skąd wiedziałby, że został okradziony, skoro nie wchodzi do gry/panelu/na forum? ;]
no ale chyba nie dawałby mi pasów gdyby chciał tu dalej grać, czyż nie ?
no ale chyba nie dawałby mi pasów gdyby chciał tu dalej grać, czyż nie ?
Już to było przerabiane. Ja też dałem dane ale gram. Myśle że gdyby ta osoba zwróciła się do Hicia czy Keda o przeniesienie wszystkiego na twoją postać to nie było by problemu.
Może warto zaktualizować regulamin i jednoznacznie określić "jeden gracz, jedno konto" a wszelkie wymiany lub tymczasowe zastępstwa powiny być pierw zgłaszane do GMa
Albo... machnijmy sobie nowiuśką tablicę gdzie będą wieszane takie tam wiadomości w stylu "do dnia tego i tego/na czas nieokreślony oddaję swą rozpadającą się chałupinę pod opiekę tego i tego/tej i tej." I po sprawie a nie tu smęcić będą mi i prać tak publicznie majty! Jak coś nie halo to do miasta i patrzajta kto, komu, gdzie, kiedy, na ile i dlaczego. A nie "łooo kradziej!"
Kto mnie poprze? Niechaj krzyknie JO!
Albo... machnijmy sobie nowiuśką tablicę gdzie będą wieszane takie tam wiadomości w stylu "do dnia tego i tego/na czas nieokreślony oddaję swą rozpadającą się chałupinę pod opiekę tego i tego/tej i tej." I po sprawie a nie tu smęcić będą mi i prać tak publicznie majty! Jak coś nie halo to do miasta i patrzajta kto, komu, gdzie, kiedy, na ile i dlaczego. A nie "łooo kradziej!"
Kto mnie poprze? Niechaj krzyknie JO!
Jo! Polać jej!
eee... to pomysł trochę jak z serwerów x1000. Tutaj jest klimatyczny serwer x3.
Jeżeli ktoś chce coś komuś pożyczyć to niech pofatyguje pupsko i to pożyczy normalnie.
Niedługo, jeżeli takie pomysły będą wprowadzane, to będzie mozna zmienić za dote nick postaci, przerzucić agumetowany przedmiot miedzy kontami, Panel dostępny tylko dla "użytkowników premium". Możliwość posiadania 2 kont dla "użytkowników premium".
możliwość podpierdolenia przedmiotów z cudzego konta za odpowiednia dopłatą.
Litości to konto należy do was ale nie możecie go nikomu oddawać. Kapujecie ??
Macie tak napisane we wszystkich umowach\licencjach jakie tylko człowiek wymyślił w sprawie oprogramowania komputerowego. Zakaz rozpowszechniania danych, nie tylko programu ale tez kluczy licencji , haseł, loginów, informacji o użytkownikach. A jak administracja widzi ze jest se koleś nie na swoim koncie i podwala komuś item-y to typa banuje permanentnie i już. Gra jest ryzykowna, został wykryty game over.
nie we wszystkich, bo istnieje również coś takiego jak pełnomocnictwo...
tak więc pełna władz umysłowych, mając za świadków wszystkich tu zebranych, mogę powierzyć opiekę nad swym domostwem, jak również nad wszystkimi rzeczami oraz istotami żywymi znajdującymi się w nim, osobie którą sama wyznaczę. Jeśli chce by to było w pełni legalne to proszę bardzo, musi zostać zaakceptowane przez radnych/sąd/króla. kiedy to po wyznaczonym okresie powrócę poproszę o zwrot kluczy, tudzież innych wyniesionych przedmiotów. (nie będę krzyczeć jak mi wino wychleją łobuzy, byleby pilnowali). Jeśli jednak po wyznaczonym okresie nie wrócę to mogę zaznaczyć, że w tym przypadku:
a) osobie wyznaczonej przysługuje prawo do dalszej opieki nad ma własnością (czego może się zrzec)
b) osoba ma oddać wszystkie rzeczy a dostęp do wszystkiego ma zostać zablokowany (tymczasowe zamrożenie konta)
Ayra na prezydenta!
Opiekę nad Twym domostwem prowadzą Pradawni i to na tyle skuteczną, że jak ktoś próbuje coś z niego wynieść (nawet jeśliś sama kogoś do niego wpuściła) to go łapią i wieszają na stryczku ku przestrodze innym złodziejom.
Może warto zaktualizować regulamin i jednoznacznie określić "jeden gracz, jedno konto" a wszelkie wymiany lub tymczasowe zastępstwa powiny być pierw zgłaszane do GMa
Ależ to chyba jest oczywiste, że jeden gracz = jedno konto, a żadne wymiany, sprzedaże czy tymczasowe zastępstwa nie powinny mieć u nas miejsca? Czy naprawdę wszystko musicie mieć na piśmie?
W 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%
umów na oprogramowanie komputerowe pełnomocnictwo nie jest uznawane ponieważ produkt którym się posługujesz nie należny do ciebie ( nie jesteś właścicielem w żadnych kategoriach prawnych ) ty tylko z niego korzystasz za pozwoleniem firmy która jest właścicielem programu.
Tak samo dzieje się tutaj, my gracze nie jesteśmy właścicielami kont. To administracja jest ich właścicielami my jesteśmy jedynie ich użytkownikami.
Opiekę nad Twym domostwem prowadzą Pradawni i to na tyle skuteczną, że jak ktoś próbuje coś z niego wynieść (nawet jeśliś sama kogoś do niego wpuściła) to go łapią i wieszają na stryczku ku przestrodze innym złodziejom.
Asmoday napisał/a:Może warto zaktualizować regulamin i jednoznacznie określić "jeden gracz, jedno konto" a wszelkie wymiany lub tymczasowe zastępstwa powiny być pierw zgłaszane do GMa
Ależ to chyba jest oczywiste, że jeden gracz = jedno konto, a żadne wymiany, sprzedaże czy tymczasowe zastępstwa nie powinny mieć u nas miejsca? Czy naprawdę wszystko musicie mieć na piśmie?
Dodałem, jako ostrzeżenie, na samym dole strony: http://www.lineage2aurora.pl/regulamin.
Tylko że przez dualboxujących i okradających konta moronów uczciwy gracz (czytaj ja) zmuszony jest do kombinowania przy czymś takim. Jak wiadomo Sharadur ma teraz przerwę (życie go zjadło, bleh), a ja mam pozwolenie od niego na używanie chociażby kowala. Nie chce mi się zmieniać ip za każdym razem kiedy coś przekuwam, ani nie będę wciskać ściemy że Shary używa mojego kompa.
btw. nawet nie piszcie, że mam sobie teraz wykoksać kowala i spoila, bo trochę się to mija z celem na tym serwerze.
Tylko że przez dualboxujących i okradających konta moronów uczciwy gracz (czytaj ja) zmuszony jest do kombinowania przy czymś takim. Jak wiadomo Sharadur ma teraz przerwę (życie go zjadło, bleh), a ja mam pozwolenie od niego na używanie chociażby kowala. Nie chce mi się zmieniać ip za każdym razem kiedy coś przekuwam, ani nie będę wciskać ściemy że Shary używa mojego kompa.
btw. nawet nie piszcie, że mam sobie teraz wykoksać kowala i spoila, bo trochę się to mija z celem na tym serwerze.
żadne wymiany, sprzedaże czy tymczasowe zastępstwa nie powinny mieć u nas miejsca
Ale doskonale rozumiemy, że są takie sytuacje w których dana postać jest potrzebna, bo np. tylko ona ma uprawnienia do klanowej skrzyni, czy coś. Reagujemy zazwyczaj tylko na zgłoszone nadużycia (a to też nie zawsze).
he he, o ta sytuacja jest podobna ;p
a w tym przypadku kto zgłosił naduzycie ? ;p przecież nie zgłosiła się osoba która dała mi passy że go okradziono
więc sprawy być nie powinno ;p
Ostatnio edytowany przez Santhe (2009-12-06 22:45:13)
n0t. Ja już dawno zgłaszałem Hiciowi, że korzystam z konta Sharego bo mam na to pozwolenie i w razie czego może to potwierdzić.
skoro mamy tak podzielone zdania a wszelkie możliwe opinie chyba już padły, skoro wypowiedzieli się już prawnicy i Hiciu to może (jesli taka wola pradawnych) zagłosujmy czy Santhe powinien oberwać perma czy może wystarczy tylko 24 godzinny urlop?
Santhe jest nieuczciwym graczem i dostał to na co zasłużył. Gorących krzeseł nie będziemy organizować. Gracze nie będą typowali, kto ma dostać bana a kto nie. Będzie to robić Administracja. I to zrobiła na samym początku tego tematu.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tu jesteś: Lineage 2 Aurora » Kazamaty, stryczek » Santhe
Forum oparte o: PunBB